«La Revolució Turística» arriba a Formentera

cartel català2

 

El proper dijous 16 d’octubre, a les 20.30h, a la Sala de Cultura [Cinema] de Formentera , es projectarà «La Revolució Turística»,  el llargmetratge documental dirigit per Pablo i Rafael Alcántara . La pel·lícula ens parla de la importància del turisme en el món com a indústria en creixement i analitza la revolució econòmica i social que la seva irrupció va suposar per a Espanya , les Illes Balears i, de manera particular, Eivissa i Formentera .

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=V3Jv_1F2jFU

El próximo jueves 16 de octubre, a las 20.30h, en la Sala de Cultura [Cine] de Formentera, se proyectará «La Revolución Turística», el largometraje documental dirigido por Pablo y Rafael Alcántara. La película nos habla de la importancia del turismo en el mundo como industria en crecimiento y analiza la revolución económica y social que su irrupción supuso para España, las Islas Baleares y, de modo particular, Ibiza y Formentera.

Tráiler: http://www.youtube.com/watch?v=JLeK0CcRk0I

Next Thursday, October the 16th, at 8.30pm, the feature film documentary»The Touristic Revolution», directed by Pablo and Rafael Alcantara, will be screened in the Sala de Cultura [Cine] de Formentera. The film speaks about the importance of tourism in the world as a growing industry and analyzes the economic and social revolution that it has caused in Spain, the Balearic Islands, and specially in Ibiza and Formentera.

Trailer (English Subs): http://www.youtube.com/watch?v=JLeK0CcRk0I

 

Esta entrada fue publicada en PROJECCIONS. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario