RODATGES

Rodatge a Formentera. Platja de Llevant.

Formentera Revo_240813_0013

El rodatge de la «Revolució Turística» va arribant a la seva fi. El passat dissabte 24 d’agost l’equip es va desplaçar a Formentera amb la narradora, Tita Planells, per gravar uns plànols.

El rodaje de la «Revolución Turística» va llegando a su fin. El pasado sábado 24 de agosto el equipo de desplazó a Formentera con la narradora, Tita Planells, para grabar unos planos.

The filming of «Tourist Revolution» is coming to an end. Last Saturday, August 24th, the crew went to Formentera with the documentary host, Tita Planells, to film some shots.

En plena gravació…

Formentera Revo_240813_0024

 

Un altre moment del rodatge amb Tita Planells a Formentera …

Otro momento del rodaje con Tita Planells en Formentera…

Another moment of filming with Tita Planells in Formentera …

 

Rodatge al Parc Natural de Ses Salines de Formenetera

Formentera Revo_240813_0044

A «La Revolució Turística» hem volgut destacar una de les joies de les Pitiüses, el Parc Natural de Ses Salines de Formentera, Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Dins habita el major i més antic ésser viu del món. Es tracta d’una posidònia oceànica de 8 km i 100.000 anys d’edat.

En «La Revolución Turística» hemos querido destacar una de la joyas de las Pitiusas, el Parque Natural de ses Salines de Formentera, patrimonio de la Humanidad por la Unesco. Dentro habita el mayor y más antiguo ser vivo del mundo. Se trata de una posidonia oceánica de 8 km y 100.000 años de edad.

«The Tourist Revolution» wants to highlight one of the jewels of the Pitiusas Islands, The Natural Park of Ses Salines de Formentera (World Heritage by Unesco). Inside it has the largest and oldest living being in the world. It’s an 8 km Oceanic Posidonia of 100,000 years old.

 

Aracnofòbia?

Formentera Revo_240813_0042

 

Rodar en plena naturaleza puede deparar este tipo de sorpresas…

Rodar en plena natura pot oferir aquest tipus de sorpreses…

Filming in nature can bring some surprises…

 

Rodatge a Sant Josep de Sa Talaia

DSC_0044 DSC_0057  DSC_0085 DSC_0113

 

Rodatge de «La Revolució Turística» a Sant Josep de Sa Talaia amb les actrius Tita Planells i Àngels Martínez. Es tracta d’una seqüència on s’explora la relació entre els eivissencs i els primers turistes a través d’una petita recreació ficcionada.

Rodaje de «La Revolución Turística» en Sant Josep de Sa Talaia con las actrices Tita Planells y Ángels Martínez. Se trata de una secuencia donde se explora la relación entre los ibicencos y los primeros turistas a través de una pequeña recreación ficcionada.

Filming «The Tourist Revolution» in Sant Josep de Sa Talaia with Tita Planells and Àngels Martinez. It’s a sequence which explores the relationship between Ibizans and the first tourists through a small fiction piece.

 

Moments previs al rodatge …

DSC_0118

 

L’actriu Tita Planells  («Calle Nueva»,  «La Verdad de Laura», «Diez en Ibiza»,  «El Síndrome de Ulises», «Llàgrima de Sang») en una de les caracteritzacions per a «La Revolució Turística». Vestit estil pin-up de Charo Ruiz.

La actriz Tita Planells («Calle Nueva»,  «La Verdad de Laura», «Diez en Ibiza»,  «El Síndrome de Ulises», «Llàgrima de Sang») en una de sus caracterizaciones para «La Revolución Turística». Vestido estilo pin-up de Charo Ruiz.

Actress Tita Planells  («Calle Nueva»,  «La Verdad de Laura», «Diez en Ibiza»,  «El Síndrome de Ulises», «Llàgrima de Sang)» in one of her roles for «The Tourist Revolution». Pin-up style dress by Charo Ruiz.

 

Àngels Martínez és «Na Maria»

DSC_0117

 

Àngels Martínez és «Na Maria» en una de les petites dramatitzacions de «La Revolució Turística».

Ángels Martínez es «María» en una de las pequeñas dramatizaciones de «La Revolución Turística.

Àngels Martínez is «Maria» in one of the small fiction pieces of «The Tourist Revolution».

 

Més fotos del rodatge a Sant Josep de Sa Talaia…

DSC_0023DSC_0069DSC_0013DSC_0036

 

 

El camp eivissenc, un escenari únic

DSC_0064

 

El documental también hace un análisis de cómo, a partir de la revolución turística, se abandona el trabajo en el campo.

El documental també fa una anàlisi de com, a partir de la revolució turística, s’abandona el treball al camp.

The documentary also looks at how, with the tourist revolution, people leave work in the countryside.

 

Fin de rodaje en Santa Agnès

1743486_715361041827564_1363786547_n

En el maravilloso Pla de Corona, hace unos días, terminamos el rodaje de ‘La Revolució Turística’. En la foto, Pablo Alcántara dirigiendo a Tita Planells, narradora del documental.

Deja un comentario